Wat kan je verwachten?

Allereerst: welkom! Wanneer je bent aangemeld voor een van mijn trainingen of workshops, ben je daarvoor waarschijnlijk door de leidinggevende voor uitgenodigd. Zij of hij is dan ook degene die de praktische informatie heeft over data, locaties en tijdstippen.

Op deze plaats, en eventueel bij teamtrainingen, kun je informatie vinden over de opzet en doelstellingen van de workshops.

Per bijeenkomst wordt een doelstelling geformuleerd. Die ligt meestal op het gebied van professionele ontwikkeling, samenwerking, leidinggeven of communicatie.
Deze thema’s geven we invulling door een theoretische inleiding van mijn kant en verder een interactieve invulling samen met de deelnemers.
De groepsgrootte varieert van minimaal zes tot maximaal zo’n dertig personen. Uiteraard hangt het uiteindelijke programma wel af van dat aantal deelnemers. De overeenkomst is, dat we er in de eerste plaats naar streven je nieuwe kennis te bieden en/of bestaande kennis op te frissen. Daarmee willen we inzicht geven en bewustwording realiseren. Dat is de basis van het toepassen van die kennis; wat kun je er mee in de dagelijkse praktijk? Wanneer de bijeenkomst is afgelopen, kun je er de volgende dag meteen wat mee doen.

Ik hanteer daarom ook een nuchtere en praktische benadering; theorie is nodig voor de context, maar het gaat vooral om wat je vanaf morgen ermee kunt.

Behalve nuchter en praktisch, vind ik het belangrijk dat je de bijeenkomst als energiek en duidelijk ervaart. Dus zet ik me in voor een vruchtbare workshop en kijk ik ernaar uit je daar te begroeten!

Maak kennis met Evelyn Bontekoe

Sinds 1990 werk ik op het gebied van organisatie– en talentontwikkeling. Je kunt natuurlijk alleen werken voor het geld, maar je kunt je organisatie, je team én je baan ook invulling geven door inspirerende doelen na te streven en het beste uit jezelf en je collega’s te halen. Om daaraan een solide bijdrage te leveren, denk ik graag met je mee.

Alles over Evelyn