Over Evelyn Bontekoe

I have no special talents. I’m only passionately curious.

Toen ik in 1990 met een universitaire bul de “wei” van de arbeidsmarkt in mocht, had ik geen idee waar ik moest beginnen. Er kwamen in die eerste periode wat kansen langs die ik met beide handen heb gegrepen. Daardoor ontvouwde zich een loopbaan die uiteindelijk in 2003 leidde tot een beroepsmatig bestaan als zelfstandig ondernemer.

Bovenstaand citaat verwoordt precies wat de bron voor mijn werk is. Een niet afnemende nieuwsgierigheid naar wat mensen en organisaties drijft in hun ontwikkelingsproces. Inmiddels heb ik in erg veel keukens mogen kijken en het is die ervaring waarop ik mijn adviezen aan de opdrachtgevers van vandaag baseer.
En toch… Toch ben ik het ook deels niet eens met het citaat; ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen een eigen talent of kwaliteit heeft. En wanneer je dat talent in kunt zetten in je werk, is werkplezier een constante factor in je loopbaan.

Vanuit het plezier dat ik ervaar wanneer een persoon of bedrijf zich succesvol ontwikkelt denk ik mee met al mijn opdrachtgevers. Of het nu grote organisaties of individuele personen zijn, er ligt een vraag en ik denk mee over het antwoord. Altijd gericht op praktische, nuchtere en ambitieuze maar realiseerbare doelstellingen.

Evelyn Bontekoe Een prettige bijkomstigheid van het zelfstandig ondernemerschap is de daadwerkelijke onafhankelijkheid. Mijn opdrachtgevers kunnen daarom rekenen op een op hun vraaggerichte aanpak. Geen recepten en geen standaard offertes. Dit alles om te voorkomen dat:

Procedures zijn gevolgd,
Patiënt is overleden.

Een consequentie hiervan is wel dat ik niet geregistreerd ben bij een overkoepelende organisatie en dus geen kwaliteitscertificaat kan overleggen. In plaats daarvan wijs ik graag op de ervaringen van eerdere opdrachtgevers; op verzoek kan ik diverse referenties meegeven.

Ook de talenten in je bedrijf en/of die van je zelf “op koers” brengen? Ik ga graag verder in gesprek!