Individuele coaching

Hoe de wind waait, daar heb je geen invloed op,
hoe je de zeilen zet, bepaal je wel helemaal zelf.

Of je nu aan het begin van je werkzame leven staat en nadenkt over een studiekeuze of juist al een stevig aantal jaren aan de slag bent en de koers weleens bij zou willen stellen, je blik verruimen door eens een aantal keer in gesprek te gaan met een buitenstaander levert vaak een belangrijke bijdrage aan je besluitvorming.

Het kan ook zijn dat je werkgever je het advies geeft om een coaching bij me te volgen, maar hoe de uitgangspositie ook is, wat je van me kunt verwachten is een steun in de rug dan wel de uitgestoken hand om de vervolgstap te zetten.

In een viertal gesprekken van twee uur delen we kennis en ervaring en zal je voldoende stevigheid onder de voeten vinden om de vervolgstap te maken. Voor elk individu geldt dat de gesprekken weer verschillend verlopen. De overeenkomst is dat een kort traject met een gesprekspartner die vragen stelt, behoorlijk stevige observaties teruggeeft maar je vooral bewust maakt van je talent inmiddels velen verder heeft geholpen.

Praktische coaching

Behalve coaching gericht op het verwerven van inzicht en het maken van keuzes, help ik mensen ook bij het schrijven van scripties en het opstarten van hun eigen bedrijf in praktisch opzicht.

Schrijven van papers en scripties voor je studie

Steeds vaker wordt van medewerkers gevraagd om een studie te volgen naast het werk of kies je zelf voor een verandering van werk en is een opleiding nodig. Vrijwel altijd moet er voor zo’n opleiding een werkstuk, paper of scriptie worden geschreven. Ik kan je helpen bij het opstellen van zo’n scriptie en de formulering ervan. Wanneer schrijven niet je hobby is, kan deze ondersteuning een last van je schouders nemen!

Opstarten van je eigen bedrijf

Wanneer je graag voor jezelf zou willen beginnen maar het lastig vindt om die eerste stap te zetten, kunnen we samen analyseren waar je kansen liggen en hoe je dat het beste aan kunt pakken. In de afgelopen jaren heb ik al diverse mensen geholpen bij die eerste fase en het overgrote deel van hen is als ondernemer geslaagd!